Вход | Регистрация

Дребни домашни любимци ще претендират да са котки на 16 май!

Карнавал-ревю и конкурс за красота на котки, хамстери и др. започва в деня на Габровския карнавал

Единствен по рода си карнавал-ревю и конкурс за красота на живи котки ще се проведе в габровската спортна зала "Орловец”. На 16 май залата ще отвори врати за четирикраките любимци, като тази година освен котки ще бъдат показани и други дребни домашни любимци: хамстери, мишки, мини зайчета, фретки, чинчили и др.

Официалното откриване на събитието ще е в 11.30 часа, а  награждаването ще започне около 14.00 часа.  Фокуси с котки, показани от Мистер Сенс и Ана-Мария Тепелиева – София, и още много изненади ще зарадват участниците и публиката. Всяка предварително записана котка или домашен любимец ще получи награда и грамота. 

Домашните животни ще бъдат оценявани от жури в атрактивни категории за най-гледана котка, най-добър костюм или маска. Под надслова "И аз съм котка" ще бъдат наградени и други домашни любимци, както и деца, придружили своя любимец, за когото сами се грижат.

Животинският карнавал е част от традиционния Габровски карнавал, който ще протече на 16 май под мотото "Габровец и котка по гръб не падат”.

Условията за участие: котките трябва да са чисти, без заболявания и обезпаразитени. Да имат карнавална премяна или аксесоари.  Всеки участник трябва да носи постелка за клетката с приблизителен размер 60х60 см. Всички участници трябва да бъдат в спортна зала "Орловец” от 10.30 до 11.00 ч. на 16.05.2015, за да преминат през ветеринарен контрол, да им бъдат раздадени номера и да се настанят по клетките.

Собствениците на дребни домашни любимци трябва да донесат подходяща за пренасяне и показване клетка в която да бъдат техните любимци, като те също трябва да имат карнавален аксесоар, за да участват в конкурса "И аз съм котка!" 

Желаещите да участват трябва да запишат своите котки и други домашни любимци до 12.05.2015 на телефони: +35966803330,  +359878867745 – Розмари Казасова или в сайта www.bastet-bg.org

 << Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57