Вход | Регистрация

Етъра - чудесно място за....

В АЕК"Етър" канят за участие в нов конкурс за рисунка, разказ или стихотворение

Етъра - чудесно място за....
Нели Апостолова

Национален детски конкурс, посветен на 155 години от обявяването на Габрово за град обявява Архитектурно-етнографски комплекс "Етър”-Габрово. Темата на конкурса е "Етъра чудесно място за...”, а представянето е чрез рисунка или разказ/стихотворение.

В него могат да се включат деца и юноши на възраст до 18 години, които да претворят впечатленията си от музея на открито, в своето творчество. Конкурсът е индивидуален, всеки може да се участва с една творба.

Рисунките трябва да бъдат на картон с размери 35/50 см. с материали по избор, по една индивидуална рисунка на участник.

Специално жури ще присъди наградите: Специална награда на АЕК "Етър”, първа, втора и трета награда във всяка от категориите и поощрителни награди. Краен срок за участие в конкурса 24 юли 2015 г.

Целта на конкурса е да провокира интереса на младите към муналото, съхранено в етнографския комплекс и да стимулира техния талант.

Информация за конкурса  може да намерите в сайта на музея www.etar.org  и във Фейсбук страницата му.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57