Вход | Регистрация

Занимания в Библиотеката през зимната ваканция

Занимания в Библиотеката през зимната ваканция

Предложения за занимания през зимната ваканция, предлагат от Регионална библиотека "Априлов – Палаузов" – Габрово.

П Р О Г Р А М А

6 февруари / понеделник /

Техниката "Пачуьрк"– изработване на творби с техника "Пачуьрк. Учениците ще получат първите си знания по композиция, пропорции, материя и цвят. Творческите занимания са подходящи за деца на възраст от 6 до 14 години.

7 февруари / вторник /

"Хоби за сръчковци"- ателие за изработване на апликации от сюжети върху произведения на Емилиян Станев по повод 110 години от рождението му (1907-1979 год.). Целта на заниманията е да се провокира изграждането на художествени образи и стимулиране на интереса при учениците към пъстрото творчество на Емилиян Станев. Творческите занимания са подходящи за деца на възраст от 4 до 14 години.

8 февруари / сряда /

"Валентинки за любими хора"- ателие за изработване на поздравителни картички (по повод празника Свети Валентин) за развиване на творческите способности при деца на възраст от 8 до 14 години.

Творческите ателиета ще се провеждат от 10.00 до 12.00 часа в обновената зала за инициативи на Детски отдел при Регионална библиотека "Априлов – Палаузов" (в сградата на НЧ "Априлов – Палаузов" и са безплатни за всички читатели.

източник:dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар