Вход | Регистрация

Започва "кърпенето" на централните улици в Габрово

Уличното платно ще бъде подменяно участъци

Започва "кърпенето" на централните улици в Габрово
Снимка: inews.bg

Текущ ремонт на основните улици в централна градска част на Габрово започва по предварително одобрен график. "Пътстрой-Габрово" АД ще бъде изпълнител на ремонтните дейности, съобщават от Общината.

Улиците ще се изкърпват на определени участъци, за да приключи асфалтирането в рамките на една седмица. Основно изкърпване и асфалтиране ще се извърши по улиците "Юри Венелин", "Стефан Караджа", моста до Дом на хумора и сатирата и други участъци, където не предстои прокопаване на улични настилки във връзка с изпълнението на Интегрирания проект за водния цикъл на Габрово.

На останалите улици, по които предстои разкопаване във връзка с проекта, ще се извърши само частично изкърпване на малки участъци от ул. "Николаевска", ул. "Неофит Рилски", ул. "Скобелевска", бул. "Априлов" и др.

В графика е предвиден и ремонт на разрушени тротоари и плочници по пешеходната зона, сред които са тези на ул. "Радецка", ул. "Цанко Дюстабанов", площад  "Възраждан". Ще бъдат повдигнати пропаднали капаци и решетки на шахти по някои основни улици.

Умоляват се гражданите и водачите на МПС да се съобразяват с поставената вертикална сигнализация на участъците, по които се извършва ремонт на пътната настилка, и да се движат със съобразена скорост.
________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Община Габрово
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар