Вход | Регистрация

Пеят благотворително на Благовещение

Женското благотворително дружество "Майчина грижа" бележи началото на кампания в помощ на Пламен Войнов

Пеят благотворително на Благовещение

Традиционният благотворителен концерт по случай Благовещение и празника на женско благотворително дружество "Майчина грижа" ще се състои днес, от 18.30 часа Художествената галерия "Христо Цокев" в Габрово

В програмата са включени изпълнения на Мъжки хор при храм "Св. Троица" с диригент Бистра Мамулева; Вокална група при ОУ "Св.св. Кирил и Методий" и НЧ "Априлов - Палаузов 1861" с диригенти Елена Назърова и Детелина Гатева; възпитаници на "Музикалното сдружение” при НЧ "Априлов – Палаузов 1861” с преподаватели Бистра Мамулева и Елена Назърова; Христофор Михайлов; Смесен хор "Априлов – Палаузов” при НЧ "Априлов – Палаузов 1861”.

Тази година концертът ще премине под надслов "Да изправим Пламен Войнов на крака”.

Благотворителният концерт на ЖБД "Майчина грижа" бележи началото на благотворителната кампания за събиране на средства за възстановяването му.

Пламен Войнов е на 35 години, баща на две деца, разведен. През август 2010 г. при нелеп инцидент Пламен счупва 3 прешлена на врата, вследствие на което получава увреждане на гръбначния мозък, довело до парализа на ръцете и краката. С рехабилитация за 2 години постига огромен напредък, но през това време почива баща му и сега сам с майка си, с минимални доходи, продължава да се бори за здравето си. Пламен е одобрен за лечение в руска клиника за стволово лечение, но средствата, които са необходими са непосилни за него.

Женското благотворително дружество "Майчина грижа” обяви банкова сметка за дарения: ОББ АД, BG08UBBS80021057428930, BIC KOD UBBSBGSF - Пламен Ангелов Войнов.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар