Вход | Регистрация

Кино за малки и големи в зала "Възраждане"

"Потъването на Созопол" и "Чудовище в Париж" ще гледат габровци през следващите дни

Кино за малки и големи в зала "Възраждане"

Габровци са поканени на кино в зала "Възраждане" този петък и събота. На 15 януари ще бъде излъчен българският филм "Потъването на Созопол" на режисьора Костадин Бонев.

Прожекцията е от 18.00 ч., а цената на билета 3 лв. Във филма участват: Васил Гюров, Светлана Янчева, Снежина Петрова, Деян Донков, Стефан Вълдобрев, Джийсън Брад Люис.

Филмът спечели няколко награди през последните две години. През 2014 г. е с награда за най-добър сценарий и най-добра актриса от фестивала "Златна роза". Българската филмова академия му присъди награда през 2015 за поддържаща женска роля и за поддържаща мъжка роля.

На фестивала New York City International Film Festival е с нагарада за Най-добър чуждестранен филм и номинации за режисура, операторско майсторство, главни мъжка и женски роли (Деян Донков и Снежина Петрова), както и в двете категории за поддържащи роли. Милано 2015 - за актьорски постижения.

Френската анимация "Чудовище в Париж" ще бъде излъчена на 16 януари, събота, от 11.00 ч. Нейн режисьор е Бибо Бержерон, а продуцент Люк Бесон. Филмът е със субтитри и вход 2 лв.

Кино за малки и големи в зала "Възраждане"

 

Работно време на касата на зала "Възраждане":

13 януари (сряда) и 14 януари(четвъртък) от 15.00 до 17.30 ч.

15 януари (петък) от 17.00 до 18.00 ч. 

16 януари (събота) от 10.00  до 11.00 ч.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар