Вход | Регистрация

Севлиевката Виолета Литовска с нова европейска титла по карате

Тя се състезава на шампионата в Грузия в най-леката категория - до 50 кг.

Севлиевката Виолета Литовска стана европейски шампион по карате Шинкиокушин в дисциплината кумите. Шампионатът се проведе в Грузия, тук вижте видео от финалната среща на Литовска.

Кметът на Севлиево д-р Иван Иванов изрази радостта си от поредната титла на младата севлиевка. Той увери, че Общината ще продължи да подкрепя местните спортни клубове, за да могат младите хора с потенциал да следват примера на Виолета Литовска.

В близките дни ръководството на Общината ще организира среща с европейската шампионка и с нейния треньор, каза още кметът Иванов.

По време на шампионата България се окичи с още една европейска титла и един сребърен медал. Златото при най-тежките взе Валери Димитров, а среброто - Георги Лотаров, и двамата състезатели на АСКК-Тракия, Пловдив.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57