Вход | Регистрация

Хотел "Рица"

1 от 2
За контакти:
Св.Св.Константин и ЕленаИнформация:

Хотел “Рица” е разположен в центъра на курортен комлекс “Св. св. Константин и Елена”, на 500 метра от брега на Черно море и 15 мин от центъра на град Варна и летището. Обграден е от живописен вековен парк и множество минерални басейни с температура на водата целогодишно 45-50°С
Рецепцията на хотел „Рица” работи деноношно. Заплащането на всички допълнителни услуги и нощувки е в националната валута - лева. На рецепцията на хотела бихте могли да получите подробна информация относно: обмяна на валута; всички цени и услуги в хотела, бърза помощ, автомобили под наем, разписание на градски транспорт, друга информация. За да поръчате Вашето събуждане, информирайте дежурния администратор за точния час.
За загуба на пари и ценни вещи хотелът не носи отговорност. Поради тази причина Ви предлагаме да използвате сейфа на хотела. За информация се обръщайте към рецепцията.
МИНИБАР - Стаите разполагат с мини бар, който се зарежда ежедневно. Консумацията се включва във Вашата сметка.
ПРАНЕ И ГЛАДЕНЕ - Поставете Вашите дрехи в специалните торби. Камериерката отнася Вашето пране. Експресната услуга е 24 часа. Заплащането се извършва на рецепцията.
Детска кошара- можете да поръчате на рецепция срещу заплащане.
Ресторант “Рица” е разположен на партерния етаж на хотела. Ежедневно предлага закуска, обяд и вечеря в спокойна и комфортна обстановка. Уютният бар “Рица”, разположен в ресторанта на хотела, е идеално място за среща с приятели. Ношния бар разположен е на мансардния етаж на хотела.

Бихте могли да отбележите своя семеен, личен или фирмен празник в ресторатнт "Рица" като прекарате незабравими часове със своите близки, приятели, колеги и отлично обслужващия персонал на хотел "Рица". Екипът на хотела изготвя индивидуални оферти, съобразени с повода и участниците в празника, с богати менюта за честване на всички календарни, професионални празници и именни дни.

Хотел «Рица» разполага с две конферентни зали с капацитет 30 и 70 места. В банкетните зали на хотел “Рица” е създадена атмосфера, която позволява, всяко проведено тук мероприятие, да се превърне в незабравимо – от празничния банкет до големи международни конференции. На разположение на гостите се предоставя съвременно оборудване за провеждане на делови срещи, заседания и презентации. Сътрудниците, които отговарят за банкетите, професионално и внимателно се отнасят към всички детайли, свързани с организацията на всякакви мероприятия.
Бизнес Център разположен е на партерния етаж на хотела. Тук можете да проведете делови разговор по телефона, да изпратите факс, да използвате компютър с On-line достъп в Интернет, да изпратите Е-mail и да направите ксерокопие на необходими документи.

В нашия хотел има 32 стандартни стаи. Всички стаи са просторни, светли, и оборудвани с комфoртна и удобна мебел. Балкон, Изглед: към централно шосе или към морето , Комфортни мебели, Минибар, интернет, Телефон, Климатик, кабелна телевизия, Вана, Биде, Козметика за баня, Сешуар.
Приятната обстановка във всички апартаменти “Лукс”, ще Ви помогне да почувствате съчетанието между лукс, комфорт и уют. Във всеки апартамент “Лукс” има голям хол с комфортна мебел и с отделно, просторно помещение – баня, в която има вана с джакузи и всички необходими принадлежности за баня, а също така и просторна и комфортна спалня с комфортни мебели.
Във възстановителния център на хотел 'Рица' има всичко необходимо за Вашия пълноценен отдих и заниманието Ви със спорт: басейн, фитнес стая, джакузи и сауна, масажни и козметични услуги. Възстановителният център се намира на приземния етаж на хотела и работи всеки ден от 9:00-17:00 часа.
Външен басейн работи от 9:00-17:00. Разположен е в двора на хотел "Рица". На разположение на гостите на хотела са безплатни шезлонги с шалтета и слънчеви чадъри 1бр на стая. За малките деца има детска плщадка и басейн с дълбочина до 60см. Срещо депозит може да получите хавлия за басейна.

Добави коментар