Вход | Регистрация

BlackSeaRama Golf & Villas

За контакти:
телефон: 088/880 95 36, 088/405 86 66
е-mail: info@blacksearama.com

уеб-сайт:


Информация:

BlackSeaRama съчетава голф игрище и вилен курорт с модерно, луксозно настаняване и впечатляващи гледки. Комплексът е идеално предложение за онези, търсещи качествената почивка.

Тук няма как да скучаете, тъй като се предлагат и други разнообразни спортове като колоездене, лов и тенис.

Първокласното игрище е с 18 дупки, проектирано от легендарният Гари Плеър, открива невероятни гледки от брега на морето. Луксозните вили и бунгала са на половин цена от същите в Испания и Португалия и представляват много добра инвестиция.

BlackSeaRama е разположен на лесно достъпно място и е идеален за почивка или като втори дом. Летището на Варна е само на 40 минути и самият град Варна предлага разнообразни възможности за пазаруване, културни мероприятия като театър, опера и др. Районът е наситен с исторически места като градината в Балчик, нос Калиакра, Аладжа манастир. Наблизо са и куророртите Златни Пясъци, Албена и др.

Клъбхаузът е разположен на забележително място, от което се разкрива просторна гледка към морето. Разполага с всички традиционни услуги – прошоп, ресторант, бар, съблекални. Предвидена е веранда, на която голфърите могат да поседнат и, докато се освежават и похапват, да погледат играта на 18-та дупка.

В голф академията голфърите могат да упражняваят ударите си и да анализират играта си на специалния виртуален тренажор. 

Mестоположение

BlackSeaRama се намира в непосредствена близост до Каварна и граничи с Light House Golf and Spa Resort. От главния път Варна – Каварна има отбивка, по която, след около 500 метра, е главният вход на комплекса.

 

Офис в София:
София 1164
Бул. "Джеймс Баучер" 23
Тел. +359 2 4224 981 - Факс: +359 2 4224 981 
blacksearama@blacksearama.com

Добави коментар