Вход | Регистрация

Всичко от Детски градини
ОДЗ "Калина"  
ОДЗ "Калина" е целодневна детска градина с общинско финансиране.
ОДЗ "Локомотив"  
ОДЗ "Локомотив" в гр. Левски е целодневна детска градина с общинско финансиране. Обучението и възпитанието на децата в детската градина се осъществява по утвърдени програми от Министерството на образованието и науката.
ОДЗ "Мара Балева"  
ОДЗ "Мара Балева" е целодневна детска градина с общинско финансиране.
ОДЗ "Мечта"  
ОДЗ "Мечта" е целодневна детска градина с общинско финансиране.
ОДЗ "Незабравка"  
ОДЗ "Незабравка" открива първата си целодневна детска група през 1965 година. Екипът на детската градина набляга най-много на съхраняването на народните традиции и обичаи. Финансирана е от Община Гулянци.
ОДЗ "Незабравка" - Плевен  
Детска градина "Незабравка" в град Плевен.
ОДЗ "Пролет"  
ОДЗ "Пролет" е създадена през 2000 г. и разполага с две сгради. Установени са съвременни условия за възпитаване, обучаване и развлечение на деца от 2 до 6 годишна възраст. 
ОДЗ "Първи юни" - гр. Плевен  
Обединено детско заведение "Първи юни" се намира в град Плевен, в Северна България. То има 30-годишна история. Началото на неговата история е поставено на 28.12.1979 година.   Детското заведение работи с шест групи, с общо 150 деца, на...
ОДЗ "Райна Княгиня" - гр. Мартен  
ОДЗ "Райна Княгиня" се намира на адрес: гр. Мартен, общ. Русе, бул."България" №69. Детското заведение работи целодневно от понеделник до петък от 6:30 до 18:30 ч. ОДЗ-то има филиал в с. Сандрово. На сайта на ОДЗ "Райна Княгиня" можете да намерите...
ОДЗ "Синчец" - гр. Русе  
ОДЗ "Синчец" е целодневна детска градина с общинско финансиране. намира се в гр. Русе на ул. "Бачо Киро".