Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

Жестока катастрофа помрачи празника на габровец

Жестока катастрофа помрачи празника на габровец Снимка: sxc.hu

33-годишен габровец предизвика катастрофа, при която загина 4-годишно дете.

Инцидентът е станал снощи край Благоевград, на връщане от мемориал "Кръста" над града. Тогава лекият автомобил излита от пътя и пада в 100-метрова пропаст. Случва се на остър десен завой и мокра пътна настилка при загуба на контрол над колата, която започва да се търкаля и премята по склона.

При катастрофата Само водачът на колата, 33-годишният Венцислав Косев от Габрово, остава в болница под полицейска охрана. Той е със счупено ребро и контузия на белия дроб. 37-годишната му приятелка Снежана Б., живуща в кв. "Изгрев" на Благоевград, е с порезни рани на бедрото, които са обработени и зашити. Същата е и с комоцио, но е отказала да постъпи в болница. В къщи си е отишла и 14-годишната й племенница Х. А., ученичка в благоевградска професионална гимназия. Тя е с порезни рани от стъкла и цицина на главата.

4-годишният Яни, син на Снежана е загинал на място, след като е изпаднал от скачащия и преобръщащ се по неравностите автомобил. Смъртоносната му травма е ужасяваща, загинал е моментално. Тялото му е в моргата на МБАЛ за извършване на аутопсия, информира БГНЕС.

Пробата с полевия тест на водача е показала наличие на алкохол в издишвания въздух от 0.95 промила. Към 0.30 часа след полунощ той бе доведен в ЦСМП за кръвна проба, след което е настанен в болница.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57