Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

Издирва се изчезнало 22-годишно момиче

ОДМВР - Плевен издирва безследно изчезнало младо момиче.

Моника Стефанова Петрова, на 22 години, с постоянен и настоящ адрес в Белене е в неизвестност от 6 ноември.

Тогава тя съобщила на родителите си, че заминава за Мизия да види приятеля си. През деня те разговаряли с нея по телефона. Моника съобщила, че е на автогарата в Плевен и чака автобус за Белене. От този момент те нямат връзка и не са получавали никакво известие.

Моника е средна на ръст, с нормално телосложение, стройна, на видима възраст 20 – 25 години; лице – овално, бяло, гладко, има бенка на лицето на брадичката - долу вдясно. Моника има права, черна, гъста и дълга коса; устни – дебели; нос – чип; очи – кафяви. Била е облечена със светли дънки, черни маратонки, черно боди, пуловер сив на цвят и сиво яке.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

 

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57