Вход | Регистрация

Бони Милчева весели лясковските пенсионери

Бони Милчева весели лясковските пенсионери
Община Паликени

Весел празник си устроиха пенсионерите от община Лясковец вчера.

Той бе по повод 1 октомври - Денят на възрастните хора. Специално за тържеството дойде тв-водещата на предаването "Ако зажалиш” по национална патриотична телевизия Бони Милчева.

Певицата вдигна градуса на настроението със своите изпълнения на известни шлагери на старата градска песен. Концертът, посветен на незабравимите стари градски песни се състоя в най-голямото лясковско село – в читалището в Джулюница. Символичен домакин на празника беше джулюнската група за стари градски песни "Пей сърце” при културен клуб на пенсионера "Златна есен”.

Председателят на клуба Георги Найденов откри празника с приветствия към всички пенсионери от общината. Поздрави към всички възрастни хора отправи и кметът на Община Лясковец д-р Людмила Гецова, която връчи на всички председатели на клубовете поздравителни адреси.

Да подкрепят в концерта Бони Милчева, пяха и певиците-домакини от групата "Пей сърце”, а така също и другият функциониращ на територията на общината състав за стари градски песни "Бели ружи” от лясковското читалище. Лясковските изпълнители обещаха да се възползват от поканата на водещата за най-скорошно гостуване в музикалното й предаване.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57