Вход | Регистрация

В Джулюница искат от депутатите път

В лясковското село ще се изгради и едно от 11-те селскостопански тържища в страната

В Джулюница искат от депутатите път
Снимка: Север.бг

Да се ремонтира пътния участък от 1км, който свързва село Джулюница с републиканския път, поискаха жителите на селото по време на приемна на народните представители Мариана Бояджиева и Милка Христова. Двете бяха в лясковското село в понеделник, за да отговорят на десетките питания на жителите към тях.

Вече е решено на територията на страната да се изградят 11 тържища за селскостопански стоки, казаха народните представители в отговор на предложение да се намери механизъм за изкупуване на такива продукти.

"Настояваме едно от тези тържища да е на територията на Велико Търново. То ще е от полза за земеделските производители в цялата област", заяви Мариана Бояджиева.

Въпроси за пенсионната реформа, за размера на пенсиите и за временната заетост поставиха още посетителите на приемната. Много от тях изказаха своята благодарност за добавките към пенсиите, които получиха през тази година, както и очакванията им тази грижа да продължи.

Жители на селото споделиха и нуждата им да се осигурят повече хора по временна заетост, които биха били от полза на селото.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар