Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

Пребиха арендатор в нивата му

Пребиха арендатор в нивата му Снимка: Булфото

Трима мъже окрадоха и пребиха арендатор в плевенското село Къртожабене.

Случката е отпреди дни. Следобед, 45-годишният арендатор е заварил в слънчогледовата си нива неканени гости. Те влезли и обрали 500 килограма слънчоглед. Натоварили плячката в конски каруци. Заварени на място, крадците са нападнали собственика.

С дървени колове, удари с ръце и крака в областта на главата и тялото са му причинили телесни повреди. Арендаторът успял да се отскубне от нападателите си, качил се в джипа си и е потърсил медицинска помощ в Плевенската болница. При прегледа е установено, че има разкъсно-контузни рани на главата и по двете ръце, счупване на палеца на дясна ръка, отоци по главата, ръцете и тялото.

От проведените оперативни действия са установени извършителите – трима от село Търнене – на 31 години, на 18 години и на 16 години. Мъжете успели да продадат откраднатия слънчоглед. На пълнолетния е повдигнато обвинение за грабеж в условията на опасен рецидив и е задържан в ОЗ Следствени арести - Плевен за срок до 72 часа.  Съучастниците му са задържани за срок от 24 часа.

За престъпление по чл. 199, ал. 1, т. 3 и 4 от НК продължава работа разследващ полицай.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57