Вход | Регистрация

Котоошу загуби за шести път на турнира в Осака

Другият българин в Елитната дивизия Даниел Иванов-Аоияма също претърпя загуба

Котоошу загуби за шести път на турнира в Осака
Снимка: Булфото

Временният лидер в Големия пролетен турнир в Осака Какурю спечели срещу българина Калоян Махлянов-Котоошу в предпоследния ден от престижното състезание по сумо, но ще трябва да изчака и утрешните боеве, за да разбере дали ще триумфира с първата си титла.

Това се наложи след успеха на Хакухо над йокодзуна Харумафуджи, с който събра 12 победи и 2 загуби. Какурю пък има 13 победи и 1 загуба след днешната си победа над Махлянов. Българинът е с 8 победи и 6 поражения.

Сега за да триумфира с титлата монголецът Какурю трябва да се справи с Гойедо в последния ден на турнира. Калоян Махлянов пък ще играе с Харумафуджи.

Другият българин в Елитната дивизия Даниел Иванов-Аоияма също претърпя загуба. Той отстъпи на Даидо и сега е с баланс 7 победи и 7 загуби. В последния ден на Големия пролетен турнир Даниел Иванов ще се бори с Хочияма.

 

______________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bgИзточник: iNews
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57