Вход | Регистрация

Всичко от Заведения
 
  Много стилен и изискан ресторант с прекрасен интериор. Заповядайте и ще останете очаровани от перфектното обслужване и разнообразното меню. Тук ще имате възможността да прекарате едни страхотни мигове.
Choise  
  Направете правилният избор и заповядайте в Ресторант "Choise", където ще Ви посрещнат и изпратят с усмивка. Тук ще имате възможността да опитате вкусна кухня и да се насладите на приятна обстановка.
 
  Много изискан и луксозен ресторант, подходящ и за специални случаи. Най-доброто обслужване, изпълнено с внимание. Насладете се, не само на прекрасната обстановка, но и на невероятно вкусните свежи салати, ястия и страхотни деликатеси, на...
 
  Заповядайте и опитайте вкусната кухня, разнообразните ястия и се насладете на приятната обстановка, както и на хубавата музика.
 
  Заведението е подходящо за семейни и приятелски срещи, за бизнес срещи, както и за забавления. Тук ще можете да прекарате една чудесна вечер с приятна компания.
 
  Тук има огромно разнообразие от пици и ястия, които биха задоволили всеки вкус, а също и много напитки. Заповядайте и се насладете на любезното обслужване и приятната музика.
 
  "Skyfoods" е заведение за бързо хранене. Заповядайте и хапнете с приятели и опитайте разнообразната българска, сръбска и гръцка кухня. Можете също да се възползвате и от услугата - доставки по домовете.
Алегро  
Прекрасен ресторант-градина с 80 места и тераса с 40 места. Тук ще можете да се насладите на отлично приготвени пресни и здравословни ястия на фона на приятна нежна музика. В допълнение архитектурните решения допълнени от свежа зеленина...
Амфибия  
  Тук имате възможността да вечеряте на спокойствие със семейство или приятели, или пък да се забавлявате с приятна и весела компания. Обслужването е добро, а обстановката - приятна.
Ана Палас  
  Заповядайте в "Ана Палас" и прекарайте страхотни мигове с приятна компания. Ще останете очаровани качеството на храната, от обслужването и от приятната обстановка. Ресторантът разполага с четири зали, чиито тавани са изрисувани с прекрасни...
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57