Вход | Регистрация

За нас

Север.бг - "Потърси и ще намериш"

Север.бг е сайт, който предлага на своите потребители комбинация от актуални новини и богата справочна информация за областите Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово и Русе, представляващи Централна Северна България.

Север.бг цели да бъде бърз, умерен, прецизен и полезен. Север.бг е онзи сайт, от който всеки един гражданин се нуждае, за да бъде животът му по-приятен и по-успешен, когато е на север.

Север.бг - НОВИНИ

Новинарската философия на Север.бг категорично залага на "качеството".

Север.бг избягва безсмисленото политическо говорене, което не носи информация, а само интриги.

Север.бг няма да публикува жълти новини и няма да спекулира с човешките трагедии в името на сензацията.

Север.бг спазва Етичния кодекс на българските медии.

Новините в Север.бг обхващат темите: Общество, Образование, Бизнес, Култура, Спорт, Туризъм и Здраве.

Всеки ден Север.бг ви представя нещо важно, на което си струва да обърнем внимание. Освен това екипът ни търси и любопитните хора, за които никой не говори, но са безкрайно богати на житейски опит и има на какво да ни научат.

Север.бг не подминава и неуредиците в региона и в специална рубрика отбелязва всичко, което е в разрез с нормите на гражданското общество.

Север.бг - КАТАЛОЗИ

За да бъде максимално полезен, паралелно с новинарския поток, Север.бг предлага на потребителите си и богати каталожни и справочни данни за региона. В Север.бг всеки може да получи актуална информация за състоянието на пътищата, както и пълен списък с контактите на автогарите, ЖП гарите, здравните заведения, институциите, електроразпределителните и водоснабдителните дружества, таксиметровите компании и пътна помощ.

Север.бг указва в кои точки от градовете на Централна Северна България има безплатен безжичен интернет и ви предлага бърза, лесна за употреба и актуалната телевизионна програма. Сайтът разполага и с най-богата база с данни за заведенията, туристическите забележителности, фирмите, местата за спортуване, културните обекти и образователните институции в региона.

Накратко, Север.бг се стреми да бъде полезен както на местните, така и на всички онези, които се интересуват от този регион или планират да го посетят.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Всеки потребител може да изпрати новина до сайта посредством бутона "ИЗПРАТИ НОВИНА".

За запитвания, забележки, коментари или друга информация, можете да ни пишете на [email protected]