Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

1 тон капачки = пералня за деца в нужда

Служителите на НАП - В. Търново предадоха 9 туби по 11 л. с пластмасови капачки за благотворителност
1 тон капачки = пералня за деца в нужда НАП - Велико Търново

Година след старта на кампанията „Капачки в действие” през септември 2013 г. и НАП - В. Търново се включи в редиците на благотворителите. Тази национална инициатива е част от кампанията „НАП Зелена програма”.

За три месеца до края на миналата година данъчните във В.Търново събраха и предадоха 9 туби от минерална вода с вместимост 11 л., пълни с пластмасови капачки. Това е приносът на НАП В.Търново към шестия тон, предадени в края на 2014 г. капачки. Те се събират в туби, поставени на всеки етаж в приходната агенция, след което се предават в нарочните пунктове за рециклиране.

Зелената благотворителна кампания е в помощ на деца в неравностойно положение или лишени от родителски права. Със средствата от рециклирането им се закупуват електрически уреди за домовете за деца.

Така от втория тон капачки бе дарена пералня за ДДМУИ „Слънчице” с. Горски Сеновец, община Стражица. С последния, шести тон събрани преди Коледа капачки, бяха дарени с пералня 12 деца и младежи към Центъра за настаняване в с.Ново село, област Видин.

Кампанията е без краен срок и събирането на капачки в НАП В.Търново продължава и през 2015 г. Ако и вие искате да станете част от благородната кауза, посетете: http://ideainaction.net/

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар