Вход | Регистрация
Ловеч 9°C

Двама мъже биха жестоко доктор в луковитската болница

Медикът сам е подал сигнал в полицията и обяснил, че ще търси правата си в съда

Двама мъже биха жестоко доктор в луковитската болница
БТВ

Доктор е бил бит в луковитската болница.

По случаят са задържани двама мъже на 17 и 34 години, от ловешкото село Радомирци. Те удряли д-р Данаил Динков по главата и лицето, докато той приемал близко на нападателите дете. 

Медикът, който завежда хирургическото отделение в лечебницата сам е подал сигнал в полицията и обяснил, че ще търси правата си в съда:

"Приемам дете. Казах им да не се качват, че се изтърсиха много, на камара, и им направих забележка да се не качват нагоре, да дойде само един. Докато приех детето, изследвания, лист написах, то се минава известен период от време, система му се включи, и хванаха та се събраха пак. И им казах "Има заповед за придружители'',да внесат по 5 лева там, за денонощие. 

"Само пари искате по тия болници" и от тук тръгна кавгата.  Аз вдигнах ръка да им покажа заповедта, директорът я е окачил на видно място. Не знам, сигурно са го изтълкували, че съм посегнал да бия някого, аз не съм бияч. Бащата ме хвана за ръката и другите налетяха. Двама ме държат и знам, че ме удари един, но колко пъти съм удрян не знам. Аз си спомням първия удар, явно съм удрян няколко пъти, защото ме боли цялата лява половина, до брадата и носа, дясната вежда - и тя разбита", разказал потърпевшият за БНР.

Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в РУП-Луковит и по случая е образувано бързо производство.

 

 Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57