Вход | Регистрация
Ловеч 0°C

Организация на движението в Ловеч по повод Цветница

Вижте кои улици са затворени за движение в следващите дни

Организация на движението в Ловеч по повод Цветница

Временна организация на движение /ВОД/ се въвежда в Ловеч заради организацията и протичането на предстоящия празник Цветница. Промените настъпват в движението по площад "Автогара" и отсечката по ул. "Васил Левски" от хотел "Лиани" до отбивката към площад "Тодор Кирков".

От 17.04.2016 г. до 24.04.2016 г. включително площад "Автогара" ще бъде зает с увеселителни съоръжения и ще е затворен за МПС. Таксиметровите автомобили ще ползват за стоянка площта на ул. "Пиротска", непосредствено под градинката на гаровия площад.

Автобусите от градския транспорт ще минават по ул. "Съйко Съев". Над ЦДГ "Зора" ще се обособи двустранно временна автобусна спирка.

На 23 и 24 април 2016 г. (събота и неделя) отсечката на ул. "Васил Левски" от хотел "Лиани" до отбивката към площад "Тодор Кирков" ще бъде затворена за МПС. Това се налага заради провеждането на празника на двата площада – "Екзарх Йосиф Първи" и "Тодор Кирков".

Паркирането на автомобили ще става по улиците "Васил Левски" и "Хан Кубрат" в посока Железния мост и стадиона, както и от противоположната страна в кв. "Вароша".Докладвай за нередност в статията
Добави коментар