Вход | Регистрация
Ловеч 24°C

Цветанов посети и Тетевен, и Луковит

Цветанов посети и Тетевен, и Луковит
iNews.bg / Радила Радилова

Освен посещението си в Ловеч, зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов проведе и работна среща с ръководството и членове на общинската структура на ГЕРБ – Тетевен. По време на срещата бяха дискутирани въпроси, свързани с предстоящите избори.

Местните хора изразиха подкрепата си към водените от ПП ГЕРБ политики, в частност към политиката за развитие на регионите, чрез реализиране на инфраструктурни проекти, финансирани от фондовете на Европейския съюз. Цветан Цветано акцентира върху това, че правителството на ПП ГЕРБ е работило добре с всички кметове, включително и с тези, които не са избрани с подкрепата на партията.

След Тетевен работната обиколка на Цветанов продължи с посещение на Луковит.

По време на срещата Цветанов благодари за добрата съвместна работа на кмета на Община Луковит Иван Грънчаров, избран с подкрепата на ПП ГЕРБ, с централната изпълнителна власт, в лицето на правителството на Бойко Борисов. 

Членовете и симпатизантите на ГЕРБ в града, които присъстваха на срещата, изразиха подкрепата си към политиките, водени от партията, и изразиха увереност, че реализацията им ще продължи с втори управленски мандат на ПП ГЕРБ. По време на срещата бяха обсъдени организационни въпроси, свързани с предстоящите парламентарни избори, както и проблеми от местен и регионален характер. Зам.-председателят на ПП ГЕРБ съобщи, че кметът Иван Грънчаров е утвърден за нов общински координатор на ГЕРБ – Луковит.

По време на цялата работна обиколката в Област Ловеч, Цветан Цветанов бе придружаван от административния секретар на партията Цветомир Паунов и областния координатор на ГЕРБ – Ловеч Николай Нанков.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикувамеДокладвай за нередност в статията
Добави коментар