Вход | Регистрация
Ловеч 4°C

11 членове на ГЕРБ аут от партията

11 членове на ГЕРБ аут от партията
Снимка: ГЕРБ

11 свои членове изключи от партийните си редици Областното ръководство на партия ГЕРБ в Ловеч. Сред тях има бивши депутати и общински съветници. 

Мотивите са пасивност в работата им, неотстояване на интересите на ГЕРБ, както и работа против партията, информира областният координатор на партията Николай Нанков. Според него предстои вземане на решение за изключване на членове на ГЕРБ и в други общини в региона. 

Основната цел на ръководството на партията е стабилизиране на общинските организации.

Нанков определи избора на Тихол Тихолов за председател на Общинския съвет в Ловеч, като негов личен морален упадък. Тихолов, който стана съветник от листата на ГЕРБ, бе избран за председател с гласовете на БСП и ДПС против волята на колегите си от ГЕРБ. 

Назначаването на Милко Недялков за областен управител е много добро решение за Ловеч. Доволен съм, че областният ни управител не е от ДПС, заяви още Николай Нанков. Според него Недялков наследява една добре работеща администрация, което е постигнато по време на предишния мандат.

<<Sever.bg във Facebook>>Източник: бнр
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57