Вход | Регистрация
Ловеч 15°C

Спортист на годината избират в Ловеч

Крайният срок за приемане на предложения е 5-и декември

Спортист на годината избират в Ловеч
Община Ловеч

Община Ловеч отправя покана до спортните клубове за излъчване на номинации на изявили се състезатели през 2013 година във връзка с избирането на Спортист на годината. Може да се номинира и повече от един състезател. Номинацията трябва да съдържа трите имена на съзстезателя, кратко описание на спортно-състезателната му дейност до момента и мотиви за предложението.

Крайният срок за внасяне на предложенията е 5 декември в Община Ловеч (в Центъра за услуги и информация на гражданите) или на e-mail: obshtina@lovech.bg.

След получаване на номинациите ще бъде изготвена анкета с имената на състезателите. Тя ще бъде попълнена на работна среща, на която спортните клубове и медиите ще посочат свои представители на финализиращата комисия. Датата на провеждане ще бъде съобщена допълнително.

Победителите ще бъдат наградени на тържествена церемония в началото на януари идната година.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57