Вход | Регистрация
Ловеч 17°C

Заместник-министър се среща с хотелиери от Априлци

Иво Маринов ще обсъди с представителите на туристическия бранш проблемите и перспективите, които стоят пред тях

Заместник-министър се среща с хотелиери от Априлци
Снимка: Булфото

В среща-разговор с хотелиери, ресторантьори и хора, свързани с туристическия бизнес от град Априлци ще вземе участие днес заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов. Мероприятието е по инициатива на областния управител на Ловеч Николай Нанков и ще се състои в хотел "1876" от 16 часа.

По време на срещата ще бъде обсъдена общата политика в областта на туризма, както и проблемите, които срещат работещите в областта на туризма в региона.

Заместник-министър Иво Маринов вече говори веднъж с хотелиери от Ловешка област през тази година. Това стана на 2 март в Троян. Тогава той бе впечатлен от два проекта, озаглавени "Създаване на мрежа от туристически информационни центрове, функционираща въз основа на единни стандарти" и "Насърчаване на вътрешния туризъм".

На предишната среща бе обсъдена идеята за разделяне на България на туристически региони, с което се цели по-добро управление на туристическия продукт, като се акцентира върху правото на отделните региони на търговска дейност.Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57