Вход | Регистрация
Ловеч 6°C

Община Летница реализира проекти за над 5 милиона лева

Средствата са отпуснати по Програмата за развитие на селските региони за инфраструктура и туризъм

Община Летница реализира проекти за над 5 милиона лева
Снимка: Булфото

Три проекта, финансирани от Програмата за развитие на селските региони, стартира община Летница. От местната администрация съобщават, че стойността на инициативите е над пет милиона лева.

Най-мащабен е проектът за подмяна на амортизираната водопроводна мрежа на две от селата в общината - Крушуна и Горско Сливово. Начинанието ще получи финансиране в размер на 4,6 милиона лева.

Целта на другите два проекта е да бъде развита туристическата инфраструктура на община Летница. Първият от тях е на стойност 195 000 лева и предвижда оборудване на посетителски център и обновяване на екопътеката към най-голямата туристическа забележителност на региона - Крушунските водопади.

Вторият проект ще струва 320 000 лева, които ще бъдат използвани за откриването на туристически информационен център и постоянна експозиция, представяща най-впечатляващите исторически и природни атракции на община Летница.Източник: БТА
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57