Вход | Регистрация

Нов арт фестивал открива талантливи деца

Нов арт фестивал открива талантливи деца
Интерсаунд България

Мотивирани от невероятните таланти, които среща в регионите при организирането на мероприятия в цялата страна, екипът на Модна Агенция Интерсаунд поставя началото на национален Арт фестивал "Нови звезди".

Партньори в реализирането на това събитие са БГ Мюзик къмпани и БНТ. Фестивалът обединява всички сценични изкуства и дава поле на изява на децата да представят своите разнородни таланти. Форуми като този са изключително средство за мотивиране на децата и тинейджърите да покажат своите умения и да ги развият за в бъдеще.

Сцената е училището, в което ученици са участниците, а техни ментори са вече доказани във времето звезди, в сферата на модерните танци, народнит танци и музикалната индустрия, които напътстват децата и ги въвеждат в първите правила на сценичното изкуство.

В първата вечер на фестивала журито избра измежду 60 деца най-добрите от тях и ги разпредели на отбори. Менторите – Кристина Димитрова, Анн Джи, Владислав Славов и Кремена Шопова подготвиха отборно представяне за финалната вечер.

Самият финал протече много напрегнато и вълнуващо – в журито, освен менторите, се включи несебърския поет Иван Ненков, автор на "Ах, морето" и други прекрасни песни и президента на Интерсаунд г-жа Ирина Папазова.

Финалистите се представиха отборно с груповото си изпълнение, а най-добрите от тях бяха допуснати до индивидуално представяне. Малката Даяна Илиева танцува народен танц и спечели сребърен медал.

Христо Илиев от Ловеч, направи невероятен брейк етюд по идея и подготовка на Наско Личев/Electric Style Crew/, и спечели златен медал за танцово изкуство.

Симона Вълчева, подготвена от Ю. Близнакова /ВГ "Пееща дъга"/ спечели бронзов медал в категорията песенно изкуство. Преслава Тодорова завладя сърцата на всички със своята детска непосредственост и артистично сценично поведение и спечели златен медал в най-малката възрастова категория.

Десислава Бешкова с вокален педагог Юлиана Близнакова изуми менторите с богатия си гласов диапазон при изпълнението на песента на Паша Христова "Остани" , а 17-годишният рапър Павел Николов /Just Fly/ доведе публиката до възторг с изпълнението на собствената си композиция "Дай, дай".

Безспорни звезди на фестивала бяха Деси и Павел, избрани лично от Кристина Димитрова за тяхната обща песен. Десислава Бешкова получи златен медал в категория "Песенно творчество", Павел Николов /Just Fly/ – златен медал в категория "Песенно творчество" и за авторска песен.

Всички се събраха на сцената за финал с песента на М. Джексън "We are the World" със солистка Деси Бешкова, доказвайки искреното си приятелство, спечелено в дните на морския бряг. Амбицията на Интерсаунд е Арт фестивалът Нови звезди да се развие като национална верига, с финал през лятото, а в следващите години да прерасне в международен.

 

_____________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Интерсаунд
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар