Вход | Регистрация

Със състезание откриха „Плувно лято 2017“

Със състезание откриха „Плувно лято 2017“

Със състезание откриха традиционната инициатива на община Разград "Плувно лято 2017". Събитието се организира за десети път съвместно с Общинския клуб по футбол, волейбол, физкултура, спорт и туризъм и Областния съвет на БЧК.
Близо 160 деца са се включили в групите "Научи се да плуваш" и от няколко дни са обучавани от инструкторите: Жана Петкова, Атанас Голешевски, Галин Парашкевов и Здравко Душков. Уроците по плуване са в двата басейна – на хотел "Мимоза" и в комплекса за стрелба с лък, продължават по 15 дни.
Плувният празник днес бе на басейн "Мимоза", откри го главният експерт по спорт в община Разград Валери Бойчев. 50 деца се включиха в различните надпревари: "звезда"(задържане под вода най-дълго време), плуване на дистанция 18 метра, 25 метра, 50 метра, щафета, забавни игри. Най-малкият състезател бе 6-годишен, а най-големите – 15-годишни. За всички участници имаше осигурени лакомства, а победителите за пръв път се закичиха с медали. 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57