Вход | Регистрация

Ясни са победителите в играта „Железният човек 3“

Двама от късметлиите са от Централния Север

Ясни са победителите в играта „Железният човек 3“
Cinebum.eu

Поредната инициатива на Cinebum.eu, на които Север.бг е медиен партньор, приключи и вече са ясни победителите. Филмът, строшил куп рекорди по целия свят и оглавяващ родния и световен боксофис, ви очаква на 3D и IMAX 3D.

Предизвикателството на играта, посветена на "Железният човек 3, на адрес: www.ironman3.cinebum.eu, донесе награди на успешно справилите с нея участници, а победителите са избрани на случаен принцип.

Оригинален "Железният човек 3″ суитчер спечелиха Веселин Иванов от Златоград и Ирина Димитрова от Харманли.

През Оригинални слънчеви очила "Железният човек 3" ще гледат Николина Господинова от Аксаково и Петър Стефанов от Видин.

Оригинална флашка "Железният човек 3" ще използват Димитър Василев от София и Йордан Новоселски от Велико Търново.

А оригинален комплект слушалки "Железният човек 3" печелят Михаил Перчеклийски от София и Надежда Йосифова от Ловеч.

 

910417 910413

910415

910416

"Железният човек 3″ е в кино салоните в цялата страна от 26.04.2013г. Разпространява форум Форум Филм България!

 

В "Железният човек 3" на Marvel импулсивният, но свръхинтелигентен индустриалец Тони Старк / Железния човек е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният свят на Тони е унищожен и той се залавя с мъчителното начинание да открие виновниците. Тази мисия поставя силите му на изпитание във всеки момент. Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинкти, за да защити най-близките си. Докато се бори и проправя пътя си назад, Старк открива отговора на въпроса, който тайно го е измъчва: дали човекът прави костюма или костюмът прави човека?

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар