Вход | Регистрация

Людмил Егов: „В момента Слънцето променя генетичния ни код“ – трета /последна/ част

Людмил Егов: „В момента Слънцето променя генетичния ни код“ – трета /последна/ част
Снимка: Север.бг
Людмил Егов е роден през 1969 г.в София, но от 10 години живее в "малка, спретната къщурка" в Арбанаси, заедно със съпругата си Мирена и сина им Самуил. Има диплома за електротехник, но е професионалист в областта на дизайна. Като такъв работи няколко години и в Канада. 

Разговорът ни с Людмил от хуманитарна тема премина към ролята, която биха могли да изиграят за обществото откритията на български гении, непризнати в родната ни страна. Той сподели и своята интересна и провокативна теория за „ъпгрейдването“ на Вселената и за Божествения извънземен произход на човечеството...

 

При толкова много „различия“ с хората от „нормалния свят“, определяш ли се като чешит?

Аз знам как ни гледат, защото много пъти са идвали да ни снимат и после чета отзиви. Едните ни определят като "поредните изтрещялки", които говорят за аури, 2012 - това са хора, които не вярват и не искат да разберат, но аз не ги обвинявам. Ние нямаме телевизор и не ни е нужен, за да гледаме илюминатски телевизии. Черпя информация от интернет и не само от едно място. 

В какво обвиняваш „интелектуално озарените“?

А не страдаме ли достатъчно от Нютоновия механичен модел, където няма Бог, няма енергия в неговата Вселена - всичко е един часовников механизъм. Най-много страдаме от Максуел и от Нютон, защото е вкарал цялата наука в един канал и сега се опитват да нагаждат дори и новите квантови разбирания в старите канали. 

Но те са признати за гении…

Стефан Маринов също е бил невероятен гений и е работил в БАН. През 70-те години доказва експериментално, че светлината не е константа и се мени. Вкарват го в лудницата и се опитват да го уморят. Той успява да избяга и заминава в Австрия. Бил е чешит на чешитите. Владеел е перфектно 6 езика. Там е изобретил машина за безплатно електричество. Пренаписал е фундаменталната физика в три големи тома. Издавал е собствено научно списание. И някой да е чул за него? Навсякъде на Запад, където се спомене това име, го боготворят и до ден-днешен го цитират. През 1997 г. британските тайни служби го убиват, защото достига до единна теория на полето - това, което даже Айнщайн не е успял да направи. Нещо, което е щяло да срине цялата наука до този момент, и което обяснява практически всичко. 

Това, което се опитват да направят сега с колайдера в ЦЕРН?

Да, а той още през 70-те години на миналия век оборва Айнщайн, за което го вкарват в лудница. Или друг български учен – Илия Вълков, по-известен на Запад и на Изток като професор Юл Браун. Намира начин да запали водата. Вкарват го в трудовите лагери в Белене, защото е набеден, че слуша западни радиостанции, после изкарва още 5 години в затвор, но все пак успява да избяга в Австралия. Дори когато е бил в Белене, са го взимали с веригите на ръцете и са го водели да ремонтира електроники, защото той единствен в цяла България е разбирал от това. 

Все пак, на всяко откритие рано или късно му идва времето – ти самият си откривател…

Лошото е, че се смениха и много „демократични" правителства, а за тези хора място в новините или в учебниците не се намери. Илия Вълков открива как да раздели водата на водород и кислород, но на моноатомичен принцип, при който сместа не се взривява, както е нормално , и притежава някакви много странни свойства, които и до досега не могат да бъдат обяснени. Говорил съм лично с асистента му, който беше на посещение в България, гледал съм и видео, на което с горелка се заварява керамика за метал, а на човешката плът няма поражения.  При насочване на горелката срещу ядрени отпадъци, само след няколко минути няма и помен от радиация. Самият той предлага на акад. Ангел Балевски, който тогава е председател на БАН, да приложат поне едно от изобретенията му и това ще изплати външния дълг на България. Балевски му се изсмива и казва, че такова нещо е невъзможно.  

Илия Вълков все пак създава този генератор и го продава. Китайците организират производство, със специално построен за Вълков супeрмодeрeн научно­изслeдоватeлски институт, в който той оглавява над 2 000 души научeн пeрсонал. Австралийците са прегърнали тази идея, дори румънците, само не и българите. Ето какво правим с гениите - единият в лудница, другият - в Белене. Ето защо реагирам така…

Като човек, силно свързан /доколкото това е възможно в света на високите технологии/с природосъобразния  начин на живот и като битие, и като духовност, не мога да не те попитам – вярваш ли в извънземни?

Когато дойдат тук, на нас вече няма да ни пука, защото седмици преди това ще се извърши промяна в нивата на съзнанието. Хората ще започнат да стават ясновидци, но не масово, по улиците, а тези, които са се приготвяли, които са готови да пуснат промяната да се извърши в тях. Тя вече настъпва и онези, които се съпротивляват, започват да "изкукуригват", да се разболяват и да си отиват от този свят...

Да разбирам ли, че имаш своя теория за произхода на човечеството?

Ние сме експеримент, който малко е изтърван. Какво имам предвид. На нас са ни вложили едно ново качество, защото на Вселената й станало скучно и дошло време да се "ъпгрейдва" - цивилизации на милиарди години са стигнали най-висшето ниво - светлина. И понеже няма вече накъде, се налага да се  "ъпгрейдват". Тогава Творецът създава клонинг на себе си, но не човекът, а подобие на себе си, което се появява като "Небесен Отец". И точно негова е задачата да "ъпгрейдне" Вселената. Знам, че звучи фантастично, но има една малка подробност в Библията, която потвърждава моите думи.

И каква е тя?

Навсякъде в Стария завет се споменава Бог, а когато идва Христос има и Бог, и Небесен Отец. И никой не прави разлика, че се говори за две същности. В Стария завет Бог наказва - праща бури, гръмотевици, смърт, докато идва Христос и казва "Небесният Отец дава и на добрия, и на злия храна и слънце". Как така става, че единият наказва, а другият е благоразположен? Хората не се усещат, че има нещо различно. 

Това, което аз знам, е, че това същество си избира Земята и започва да влага късчета от себе си, което е Душа. Ние сме първите същества с душа. Дотогава всичко е било чист разум във Вселената и всички са се движели по пътя на логиката. Ние сме друга история. 

Сподели я…

Когато това се е случило, ние сме били млада цивилизация. По законите на Вселената сме имали и старша цивилизация, която да ни наглежда. В някакъв момент Небесният Отец, който е от много фино естество и е невидим и за най-висшите нива, започва да влага в хората душа. Тя има свойството да увеличава многократно емоциите и да кара хората да изживяват нещата през призмата на емоциите. За извънземните това е вредно - за тях емоциите са пагубни, защото не могат да взимат разумни решения и още от малки емоциите при тях се свеждат до минимум. 

В един момент опекуните ни гледат и не вярват - хората започват да откачат от емоции - от едната крайност в другата - безкрайна радост или ярост, понеже не знаят за плана за "ъпгрейдване" на Вселената.

Минават хиляди години и започват да спускат религии, за да охладят страстите - йога, медитации, морални учения, етични учения, спускат учители, само и само да ни помогнат, защото за тях ние сме болни. Логично погледнато ние тръгваме на войни - колим се, бесим се, а при тях такова нещо няма. Видели се в чудо какво да правят с тази откачена цивилизация, без да разбират, че нашият път е предопределен - пътят на емоциите. Душата има такова свойство и то не може да се премахне - то е вече ново явление във Вселената. 

И каква всъщност е идеята?

Идеята е, че ние "ъпгрейдваме" /подобряваме/ Вселената, но не в тоя си вид, а във вида, в който ще е новата раса, която ще изнесе цялата Вселена на едно ново стъпало, невиждано досега. За какво идват да ни наблюдават с корабите си? Ние сме последната "дупка на кавала", в някакъв "ръкав" на Галактиката, дълбока провинция… Но те идват, защото такова явление никой не е виждал във Вселената. И те го знаят. Само ние не го знаем. 

Нашият емоционален заряд е много силен и понеже сме създадени по "образ и подобие", имаме качествата на Бог. Това го няма все още никъде във Вселената. Извънземните правят чудеса, но ги правят с манипулиране на пространството, с машини, но не може с една гола вяра. 

Ходиш ли със семейството си на църква?

Никъде не ходим. Църквата ни е у дома. Какво да правим там? Църква има, когато в нея има вярващ свещеник. Той създава егрегора /проявление на типа колективно съзнание, бел. ред./, той прави работата - не църквата. 

Каква е тогава твоята теория за доброто и злото?

С времето, чрез негативните си емоции, хората започват да създават лоши същества, без да искат създават вирус на злото, който е много опасен. Извънземните, които ни наблюдават, виждат, че ние имаме огромни способности и ако този вирус излезе в Космоса и се разпространи, ще погуби Вселената. Логиката е, че ни държат в прогреса - имаме супер чипове, супер компютри, действащ адронен колайдер, а ракетите ни са още някакви печки с гориво - няма логика.  

Тогава с какво сме заслужили вниманието им - досега би трябвало да са опознали емоционалния ни свят?

С прераждането. Те не са виждали такова явление досега. Те живеят стотици хиляди години, но, когато умрат - това е краят за тях, сливат се с полето на планетата им и на Вселената. А те виждат прераждане и разбират, че нещо става. Забелязали са, че някой води човечеството.  Но не знаят за истинския замисъл.

Едните започват да спускат учения, пращат Буда, Аллах..., само Христос не е от тях, само той е знаел за плана. Другите правят "светлинното шоу" на Моисей - камъните, Бог, горящите храсти, холограми. По онова време еврейският народ е бил "помийната яма на човечеството". Евреите са били роби и Отец е пращал там за прераждане много паднали души, които само робство и камшик ги оправят. Под внушение на лошите извънземни, Моисей извежда в пустинята хора, които никога не е трябвало да излизат от робство. Виждайки това, Отец прави така, че да останат в карантина 40 години, докато мине поне едно поколение, за да внесе малко по-читави души. Лошите обаче им внушават "отгоре", че те са "избраните", че те трябва да владеят света и постепенно спускат идеите за парите, за Гоите - те програмират еврейската нация за векове напред. Оттам тръгва цялата история, която знаем и днес - банките, Световния ред..., а се сърдят на Хитлер...

Нищо хубаво ли не очаква земляните?

Добрата новина, според мои изследвания е, че от центъра на Галактиката на всеки 10 000 години тръгва една вълна - импулси, които в науката се наричат „redshift“/ червена смяна/ и е пак "ъпгрейд" на Вселената, която, като мине през Слънчевите системи, активира всички планети и най-вече Слънцата. На това се дължи и затоплянето на Земята в момента. Всички планети в Слънчевата ни система се затоплят, не само Земята. Вълната вече е тука, вдига вибрациите - това е принципът на работа и на микровълновата печка - вдига вибрациите на храната и тя се стопля. Така че това Глобално затопляне е пълна измама, само да се продават крушките. 

На каква информация базираш твоята теория?

Доказано е и няма съмнение, че нашето ДНК се програмира със светлина. Опит е направил руснак - академик Влаил Казначеев, автор на теорията за неосферата, който прокарва лъч светлина през яйце от патица към кокошка – облъчва ги без да инжектира нищо - само светллина. После се раждат кокошки с ципи на краката и атрибути на патици. 

Добрата новина е, че в момента идва Мейджър ъпгрейд /основно подобрение, смяна на „дъното“ - аналогия от компютърната сфера, където смяната на основната "дънна" платка се води за значително подобрение./ на Вселената, препрограмиране на планетите  - това се случва с всички видове - и с лошите, и с добрите. Той вече тече на Земята и затова е препоръчително да се ядат кълнове. Който яде месо, ще му бъде много тежко, ще боледува и може да умре, защото се вдига вибрацията, а месото носи тежка и ниска енергия - все едно да пиеш кафе с приспивателно. 

Реално в момента Слънцето променя генетичния ни код.  Трябва да бъдем приятели с природата - тогава тя наистина реагира и ни дава нещата, които ни трябват. Това са неща, които не могат да се разберат, трябва да се изпитат… 

 

______________________________________________________________________________

 Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар

Коментари 6


6 Milena Gospodinova 25.09.2015 | 21:50
Какъв ксанакс бе...на тоя му трябва чук по главата. Тогава може да вземе да се "ъпгрейдва".
5 Криси Дженкова 25.09.2015 | 15:26
прекрасно,нямам думи!!
4 Lu Eg 23.09.2015 | 22:26
Един ден тези неща ще се учат в училище
3 Daniel Bakalov 01.09.2015 | 20:57
За едни луд, за други гений :) Не знам как г-н Егов е стигнал до тези заключения, но за мен това обяснява някой неща, колкото и странно да звучи това за някой. Г-н Егов нужни са ни повече хора като вас, хора търсещи и осмеляващи се да мислят и виждат отвъд стереотипа. А колкото до коментарите - "Ортодоксалната наука" е сапунен балон който скоро ще се спука, няма и как да е иначе, човечеството трябва да продължи напред.
2 acid Hofmann 21.10.2012 | 13:25
моето лечно мнение е ,че трябва да пробваш Xanax (Ксанакс) но се консултирай преди това със специалист в областта на психиатрията! започнах да чета и освен ,че не гледаш tv което не е лошо но май и не четеш а говориш ангро глупости пълни! да обвиниш Нютон за Квантова теория..... e ....или си олигофрен или никога не си ползвал google!същите са и тези дето са like нали ей така глупостите ти!!!........жичка жичка ток!...и 2 микро чипа в китката време е чичко др който ще определи видът шизофрения!!!
1 Delio MaN 27.09.2012 | 07:06
Много интересна статия! Поздравления! Единствената ми забележка е спрямо редактора - добре би било на елементарен български език да обясни какво значи "ъпгрейдвам" и т.нар. "смяна на „дъното“". Не всички читатели са запознати с компютърния жаргон в метафорите, който автора използва. За да не си остана със забележките само, прилагам липсващите бележки собственоръчно: "Ъпгрейдвам" = подобрявам "Мейджър ъпгрейд" = Основно подобрение. За такова се води и т.нар. "смяна на „дъното“" - аналогия от компютърната сфера, където смяната на основната "дънна" платка се води за значително подобрение.
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57