Вход | Регистрация

Овладян е пожарът край Свищов

Овладян е пожарът край Свищов
МВР
Повече за:


"Пожарът на свищовското сметище е локализиран", каза Светлин Михайлов, началник на Районната пожарна служба в крайдунавския град, цитиран от "Фокус". 

Той допълни, че гасенето продължава и към този час, но дейностите на огнеборците са затруднени от силния вятър, който се разрази. "На място има два екипа от пожарната, има доброволци от Общината, помощ осигуряват и колеги от Полски Тръмбеш", коментира още началникът на пожарната в Свищов.

По думите му, пламъците са ограничени в района на сметището. Няма опасност пожарът да се разпространи в намиращите се в близост вилна зона и гора. Трудности при гасенето създават спецификата на терена - площта е голяма, сметището гори в дълбочина, има много отпадъци. 

Причините за възникване на инцидента ще се установяват, след като той бъде изцяло потушен./ Фокус Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57