Вход | Регистрация

Ричард Клайдерман с концерт във Варна на 12 април 2010

Ричард Клайдерман с концерт във Варна на 12 април 2010

„Елит мюзик” организира първото гостуване във Варна на най-популярния инструментален звукозаписен изпълнител на нашето време – виртуоза на пианото Ричард Клайдерман. Гостуването на звездния пианист ще се впише в рамките на Европейския музикален фестивал 2010 и ще бъде кулминацията на форума в морския град. Клайдерман ще излезе на сцената заедно с „Класик ФМ – М тел оркестър”.

Ричард Клайдерман е наричан от световните медии Принцът на романса. За него наши съвременници твърдят, че е направил за популяризирането на пианото повече от всеки друг музикант от Бетовен насам. Неговата запазена марка е New Romantic стилът, който смесва по брилянтен начин класическо и поп звучене.

Свидетелства за огромната популярност на музиканта са неговите 276 златни и 70 платинени аблума. Разкривайки нежната душа на пианото, всеки концерт на Клайдерман се превръща в преживяване, което остава романтични спомени за цял живот.

Цените на билетите са от 30 до 80 лв. Могат да се отпкрият на касите на ДКС, в магазините „Германос”, „Пикадили” – Център, Младост и Мол Варна, в „Public”, както и в интернет от eventim.bg.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар