Вход | Регистрация

Дават старт на проект „Тhe Spot” в Плевен

Дават старт на проект „Тhe Spot” в Плевен

С първа среща от Етап 1 – Досег, от 16:30 часа днес в Плевен ще бъде дадено началото на осъществяването на проект "Тhe Spot” на сдружение "БГ Бъди активен” за облагородяване и обособяване на младежки пространствa. Изпълнител в Плевен е Международна академия за детско-юношески туризъм и краеведство /МАДЮТК/-България в партньорство с Община Плевен.
  
Проектът "Тhe Spot – Мястото” дава възможност на територията на общината да бъде изградено социално пространство, привлекателно за младите хора, обединяващо в себе си възможностите за спорт на открито, място за социални контакти и възможност за културни изяви /сцена/.
В Плевен мястото е градинката между улиците "Браила”, "Христо Ясенов” и "Одеса”, която ще бъде обновена в периода между 17 август и 9 септември 2017. Инициативата е с финансовата подкрепа на Coca-Cola Foundation. Техническото разработване е на урбанисти на BGAktiv, а във всички етапи ще бъдат привлечени да участват млади хора от града.
  
Ръководител на проекта и председател на МАДЮТК - България е Линка Михова. "Ела на 17-и август, за да разбереш повече и да бъдеш част от изграждането на най-новото младежко пространство в Плевен”, призовават организаторите.
  
Общински съвет - Плевен одобри схемата за изграждане на новата спортна площадка за фитнес на открито на заседанието си през м. май тази година.
Откриването на съоръжението ще е на 9 септември от 10:00 часа.   

източник: dariknews.bg Докладвай за нередност в статията
Добави коментар