Вход | Регистрация

Подлагат на обсъждане Стратегията за развитие на младите хора в Плевен

Гост на срещата ще бъде Цецка Цачева, председател на НС

Подлагат на обсъждане Стратегията за развитие на младите хора в Плевен

Работна среща на тема "Публично обсъждане на Стратегия за развитие на младите хора в Плевен 2016-2020” ще се състои в Плевен на 10 май. Тя ще започне от 14 часа в зала "Плевен" на Областна управа, а домакин ще бъде председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев.

Всички млади хора от община Плевен са поканени да участват в срещата, за да научат повече за възможностите за развитие в своя град.

Председателят на 43-то Народно събрание Цецка Цачева е сред поканените гости на обсъждането. Очакват се още Милена Дамянова, председател на Комисията по образование и наука в 43-то Народно събрание, Георг Георгиев, народен представител и председател на М ГЕРБ, Владислав Николов, народен представител, Ралица Добрева - областен управител на област Плевен.

Целта на срещата е да бъдат събрани още предложения и инициативи, които да бъдат включени в Стратегията за развитие на младите хора в Плевен. След тяхното обобщение и анализ документът ще бъде внесен за обсъждане и приемане в Общински съвет – Плевен.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар