Вход | Регистрация
Плевен 31°C

Плевенчани начело с кмета почистиха Водната каскада

Днес ученици, представители на мотоклуб „Огнени сенки” и обикновени граждани откликнаха на призива на Георг Спартански да почистят каскадата

Плевенчани начело с кмета почистиха Водната каскада
Община Плевен

Плевенчани започнаха почистването на коритото на Водната каскада в Плевен днес. За да дадат своя принос, в центъра на града се събраха граждани, представители на мотоклуб "Огнени сенки”, третокласници от ОУ "Лазар Станев”, работници от временната заетост.

Кметът Георг Спартански започна пръв акцията, давайки личен пример. "С тази инициатива искам да покажа, че вместо да пишем в социалните мрежи и само да се оплакваме, е по-добре всеки от нас да си изчисти градинката пред блока или къщата и тогава нещата ще са много по-прости. Няма да хабим енергия да се оплакваме в медиите, а ще си свършим работата.", обърна се Спартански към съгражданите си.

Плевенчани начело с кмета почистиха Водната каскадаОбщина Плевен

Той призова да не мърсим, за да не чистим след това. На 4 април, понеделник, ще бъде обявен график за пролетно чистене по квартали, където ще бъдат осигурявани допълнителни съдове за смет на определените дати, информира градоначалникът.

Активното съдействие за пазене на чистота от страна на гражданите е начинът Плевен да стане градът, който искаме, допълни кметът.

Плевенчани начело с кмета почистиха Водната каскадаОбщина ПлевенДокладвай за нередност в статията
Добави коментар