Вход | Регистрация

Безплатни зъболекарски прегледи за ученици

Безплатни зъболекарски прегледи за ученици
Снимка: sxc.hu

Безплатни профилактични прегледи на ученици извършват от днес /9 септември/ до края на месеца стоматолози от Медико-дентален център "Св. Панталеймон" в Плевен.

Инициативата на екипа на денталния център е по повод началото на учебната година. Всяка седмица в центъра ще се провеждат прегледи, като желаещите могат да си запишат час в дните от понеделник до петък.

Учениците ще бъдат обучавани в ползването на нужните средства за предпазване от заболявания на твърдите зъбни тъкани и венците, освен това ще им бъде съставен план на лечение, ако е нужен.

Повод за организиране на прегледите са тревожните данни, според които над 80 % от децата имат кариес, а не малък е процентът на заболяванията на пародонта и наличието на зъбно-челюстни деформации.

Според д-р Поля Петева, управител на медико-денталният център редовната профилактика и посещението на стоматолог два пъти в годината е важно, тъй като денталните заболявания се откриват в ранен стадий и не се стига до усложнения.

Всеки, който желае да премине през безплатен профилактичен преглед в денталния център може да го направи, след предварително записване на тел. 064 / 69 20 20.

<< Sever.bg във Facebook >>Източник: infoPleven
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Коментари 2


2 Дора Аргирова 28.01.2014 | 14:39
Добра кампания.Дано да има повече такива. <a href="http://www.dentalargirova.com/"> http://www.dentalargirova.com/ </a>
1 Дора Аргирова 28.01.2014 | 14:37
Добра кампания, поздрави. Дано да има повече такива. <a href="http://www.dentalargirova.com/"> http://www.dentalargirova.com/ </a>
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57