Вход | Регистрация
Плевен 17°C

5-ти випуск медици се дипломира успешно

Всички, завършили факултет „Здравни грижи“ на МУ – Плевен, са намерили работа

5-ти випуск медици се дипломира успешно
plevenzapleven.bg

Общо 58 бакалаври по специалностите "Медицинска сестра” и "Акушерка” на Медицински университет в Плевен получиха своите дипломи. Връчването им стана на тържествена промоция на Випуск 2013 - петият пореден випуск дипломанти на факултет "Здравни грижи” – 35 медицински сестри и 23 акушерки.

Събитието уважиха представители на държавни и общински институции, преподаватели и близки на дипломантите.

От 35 дипломирани медицински сестри Валя Любчова Дончева от Плевен е с отличен успех 5,89. Средният успех на специалност "акушерка” е много добър 5.06, а на специалност "медицинска сестра”- много добър 4.70.

След тържествено полагане на Сестринската клетва на Флорънс Найтингейл, основоположник на професионалната сестринска грижа, абсолвентите получиха дипломите си от ректора на висшето училище проф. д-р Славчо Томов. Отличниците на випуска бяха наградени с плакет "отличник” на МУ-Плевен, комплект медицинска литература от университетския Издателски център, апарати за измерване на кръвно налягане и рекламни материали.

100% от дипломираните акушерки и медицински сестри на випуска вече са намерили своята успешна професионална реализация в здравните заведения в Плевени страната.

<< Sever.bg във Facebook >>plevenzapleven.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар