Вход | Регистрация
Плевен 17°C

Вижте екзотиката на влечугите в Плевен

Вижте екзотиката на влечугите в Плевен
Thinkstock / Guliver

Регионален исторически музей в Плевен ще бъде домакин на изложбата "Екзотични влечуги” на Тракийското херпетологично дружество, което притежава най-богатата колекция в България от живи представители на влечуги, обитаващи тропическите страни.

В екзотичната изложба, която ще бъде открита на 1 октомври, от 10:00 часа, впечатление правят чуждестранните видове паяци и скорпиони, които не обитават страна ни и не могат да се срещнат в нашата природа. Сред тях са силно отровните зелена и черна мамба, гърмящата змия (кротал) и др.

Изложбата не само популяризира видовото разнообразие при влечугите, но и дава възможност за по-пряк визуален контакт на посетителите с тези непознати за нас видове животни, казват организаторите на екзотичната експозиция.

Изложбата ще гостува в Плевен до 27 октомври. Входът за изложбата е платен – за възрастни цената е 3 лв., за ученици, студенти и пенсионери – 2 лв., за деца до 7 г. възраст – 1 лв. Изложбата ще може да се посети всеки ден от 10 до 19 часа, включително и събота. В неделя музеят не работи.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57