Вход | Регистрация

Румен Петков: Ще поканим хората в Плевен на протест, заради политиката на доходите

Румен Петков: „Патриотично” е да се лъже – за вдигането на пенсиите, за въвеждането на наборната служба, за изграждането на стената по границата!

Румен Петков: Ще поканим хората в Плевен на протест, заради политиката на доходите

"В този парламент ще бъдем свидетели на грозни пазарлъци и на извращаване на предизборните обещания на редица политически сили", коментира в студиото на "Тази сутрин” по БТВ Румен Петков от АБВ.

"Патриотично” е да се лъже – за вдигането на пенсиите, за въвеждането на наборната служба, за изграждането на стената по границата… Къде отиде 300-те лева пенсия?

Разширяваме кръга на хората, за които няма срамна работа, стига да е ръководна и добре платена…”, каза още той. По думите му лидерите на коалицията, която ще поеме управлението, са излъгали за пенсиите, за сигурността, не е станало ясно каква ще е външната политика на България, не е станало ясно, каква ще е перспективата пред българската енергетика – една част от Патриотите затварят Белене, други изграждат Белене, едните са за "Южен поток”, другите – против.

"Тази политическа грозота ще удари българските граждани”, категоричен беше Петков. "Валери Симеонов, който е спряган за енергиен министър, имаше за съветник Стефан Гамизов, който лобираше за чужди интересни. Ако по този начин се управлява енергетиката, да ѝ кажем сбогом”, заяви още той.

"Към октомври 2012 г. Веселин Марешки декларира, че не членува в друга партия, а като се видят регистрите, ще разберете обратното… Ако се установи, че това не е вярно, това означава, че Марешки е подписал документ с невярно съдържание.

Това пък ще постави под въпрос легитимността на "Воля”, но също и въпросът за неговия имунитет и разследване за подписания документ с невярно съдържание”, коментира още Петков. "Този парламент излъчва изключителна нестабилност. Когато започва с лъжа, няма да издържи. Ние затова ще поканим другия вторник хората в Плевен на протест – заради политиката на доходите”, добави той. 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар