Вход | Регистрация
Плевен 18°C

Иван Динов остава основен спонсор на ОФК"Спартак-Плевен"

Днес беше избран новият Управителен съвет на футболния отбор

Иван Динов остава основен спонсор на ОФК"Спартак-Плевен"
Община Плевен

Бизнесменът Иван Динов заяви подкрепата си за плевенския футболен клуб "Спартак-Плевен" по време на Общо събрание на общинския футболен клуб. Той заяви, че не очаква в замяна нищо от общинската администрация.

Иван Динов спонсорира отбора от почти три години, като за това време от В-група той достигна до 2-ро място в Б-професионална група. Бизнесменът, който остава основен спонсор, отказа да влезе в новия Управителен съвет на дружеството.

Кметът на Плевен Георг Спартански потвърди, че клубът ще остане общински. "Спартак" няма финансови задължения и целта, която си поставя, е влизане в А-професионална група до 2019 г. Тогава се навършват 100 години от създаването на отбора.

Новите попълнения в състава на "Спартак” ще бъдат между 6 и 8 класни футболисти, които са познати на футболната общественост, сподели по време на срещата г-н Динов.

В новоизбрания Управителен съвет влизат: Евгени Генов – директор Дирекция "Финансово-счетоводна дейност и управление на собствеността” в Община Плевен и председател на бившия УС, Пепо Петков - общински съветник и председател на Постоянната комисия по "Бюджет и финансова политика”, Даринка Кръстева - бизнесдама, Тони Вашков - футболен деятел, и Иван Кюлджийски - представител на феновете.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар