Вход | Регистрация
Плевен 27°C

Деца в неравностойно положение тръгват на Зелено училище по проект

Община Плевен изпълнява проект за деца от 3 до 6 години от уязвими групи

Деца в неравностойно положение тръгват на Зелено училище по проект

Деца от ОДЗ № 6 "Незабравка” в Плевен посетиха преди дни Природо-научния музей в с. Черни Осъм, Троянско, и Архитектурно-етнографския комплекс "Етъра” в Габрово по проект на Община Плевен.

От 18 до 20 февруари те опознаха архитектурни и природни забележителности под формата на Зелено училище, придружени от родители и педагог.

До края на месец април разходка до тези обекти ще направят и малчугани от ОДЗ №4 "Първи юни”, ЦДГ №12 "Ралица”, ЦДГ "Вит” – с. Дисевица, и ОДЗ "9-и май” – гр. Славяново в изпълнение на проект за деца в уязвимо положение на територията на общината.

Дейностите по BG06 - 233 "Подпомагане подготовката за училище на деца в уязвимо положение във възрастовата група от 3 до 6 години, чрез подобряване достъпа до качествени предучилищни образователни и социални дейности за бедните деца и децата в неравностойно положение на територията на община Плевен” се финансира по Програма BG06 "Деца и младежи в риск”, Компонент 2 "Деца в риск”, Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар