Вход | Регистрация

Нови жертви на фашизма в Украйна

Нови жертви на фашизма в Украйна
AP/БТА

Акция по унищожаване на мирното население се провежда с. Дяково, обл. Луганск, алрмират от патриотическо сдружение "Обединени братски народи". Фашистите обикалят по къщите и, научавайки кой е подкрепял и помагал на опълченците, го разстрелват, без да се съобразяват с възраст и пол.

Върви тотално унищожение на мирните жители. Жител на селото е съобщил по телефона за случващото се. Информацията е актуална и според ръководителите на Луганската народна република.

Вчера в близост до селцето Снежное е разгромен блок-пост на поддръжниците на федерацията, който те бяха завзели преди време. Седем души са загинали, броят на ранените не е известен.

Нови жертви на фашизма в Украйнаhttp://bne.su

Селцето Снежно е разположено на границата с Руската федерация. По информация от граничните служби отломки от снаряди са паднали и на територията на Русия. Ситуацията е крайно тежка и сложна. Бойците молят за подкрепление.

Нови жертви на фашизма в Украйнаhttp://bne.su

Според информацията, получена от Борис Саламихин, който се намира на границата на РФ и ЛНР, опълченците са заявили, че няма да отстъпят позициите и ще отстояват до последния патрон и последната капка кръв. Дори, ако по тях стрелят с "Град", ще приемат смъртта с чест и достойнство, но няма да се предадат.

Нови жертви на фашизма в Украйнаbne.su

Около с. Новоборовица, Ростовска обл. РФ от 14:15 ч. местно време е започнала да се чува стрелба и на снайперист. Към границата с РФ е тръгнала колона от "Камаз"-и с нац. гвардията и колона от над 20 танка. 

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикувамеДокладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57