Вход | Регистрация
Русе 21°C

147 проекта за над 500 млн. лв влизат в ИПГВР

Очакваните резултати са интегрираност, устойчивост, синергичен, социален и икономически ефект и устойчиво развитие

147 проекта за над 500 млн. лв влизат в ИПГВР
Снимка: Община Русе

147 проекта за над 500 млн. лв влизат в Интегрирания план за градско възстановяване и развитие /ИПГВР/ на Русе, информират от Общината.

За засилване на функционалните връзки екипите на изпълнителя - Обединение "ИПГВР Русе 2020+” и на възложителя – местната администрация подложиха на допълнителното общественото обсъждане набор от допълнителни проекти. Индикативният списък с допълни въздействия включва общо 87 проекта, заложени с бюджет и програма за изпълнение –71 проекта в Русе извън зоните за въздействие и 16 проекта в останалите населени места в рамките на общинската територия.

Обхваща групи дейности по инвестиции в образованието, уменията и учението през целия живот посредством изграждането на образователна инфраструктура и здравна и социална инфраструктура, и  подобряване на градската околна среда, обновяване на градовете, възстановяване и почистване и др.

Очакваните резултати по ИПГВР са интегрираност, устойчивост, синергичен, социален и икономически ефект и устойчиво развитие.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57