Вход | Регистрация
Русе 15°C

Говориха в Русе за наркозависимостта

Примери от практиката даде психиатърът д-р Станислав Иванов

Говориха в Русе за наркозависимостта
РБ "Любен Каравелов" - Русе

В Регионална библиотека "Любен Каравелов" се проведе среща на Клуб "Здраве" на тема "Наркотичната зависимост. Модели за превенция и лечение на засегнатите". Съорганизатор на инициативата бе Центърът за психично здраве в Русе.

Как с помощта на медицината наркозависимите могат да продължат да водят нормален живот и да превъзмогнат проблема? Какви са моделите за лечение и рехабилитация в отделението за зависимост при Центъра за психично здраве в Русе? На тези и други въпроси, свързани с практиката, отговори психиатърът д-р Станислав Иванов, който бе лектор на срещата.

Д-р Станислав Иванов е роден през 1969 г. в гр. Плевен. Работи в Центъра за психично здраве в Русе от 2001 г., а 6 години по-късно поема ръководството на Отделението по зависимости. Членува в редица професионални организации. Има богат опит в работата си със зависими от наркотици и алкохол пациенти.

Говориха в Русе за наркозависимосттаРБ "Любен Каравелов" - Русе

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57