Вход | Регистрация
Русе 14°C

„Холи фест“ организираха от Градския ученически парламент

„Холи фест“ организираха от Градския ученически парламент

От Градски ученически парламент организираха "Холи фест" – Фестивал на цветовете във Велико Търново. Над 100 участника се потопиха в магията на цветовете и изпълниха пространството пред Паметник "Асеневци" с всички багри на дъгата. Разпръскването на цветен прах символизира победата на доброто над злото и завръщането на любовта по света. 

"Толкова много хора се събраха, че праха, който правихме две седмици се оказа недостатъчен. За другия път ще направим още повече прах и повече цветове. Следващата ни акция е на 9 август от 19.00 часа  отново пред Галерия "Борис Денев" и ще е традиционната ни Водна битка. За това приканвам, за да се разхладим в жегите, да донесете водни пистолети, шишета с вода, а ние ще осигурим балони", сподели Савина Иванова, председател на Градски ученически парламент.
  
източник: darinews.bg 


Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57