Вход | Регистрация
Русе 19°C

D2 пеят за русенци в Новогодишната нощ

Със съвременни и фолклорни ритми посрещаме 2015 г.

D2 пеят за русенци в Новогодишната нощ

На 31 декември 2014 г. от 23.00 ч. Община Русе кани всички русенци и гости на града на празничния концерт по случай посрещането на Новата 2015 година.

Място на събитието ще бъде градският площад пред сградата на Общината, а главни действащи лица в Новогодишната нощ ще бъдат музикантите от група D2. Атрактивното шоу на популярните рокаджии - Митко Кърнев, Деян Каменов, Александър Обретенов и Васил Вутев, ще бъде допълнено от празничната заря.

Oркестър и солисти от ФТТ "Найден Киров” също за поредна година ще стоплят публиката в минусовите температури с много танци, настроение и усмивки.

По традиция кметът на Община Русе Пламен Стоилов ще отправи своите благопожелания, а събралите се на градския площад ще могат да проследят и Новогодишното поздравление на Президента на РБ – Росен Плевнелиев. Празничният концерт е заключителното събитие от Коледно-новогодишния фестивал Русе’ 2014, организиран от Община Русе.

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57