Вход | Регистрация
Русе 18°C

Почетният варненец Филип Киркоров: Сърцето ми е тук, в този град

В деня преди концерта си в родния град мегазвездата се разходи до улица „Беласица”, където е била бащината му къща

Почетният варненец Филип Киркоров: Сърцето ми е тук, в този град

Варна е най-красивият град на света. Сърцето ми е тук, в този град. Това заяви мегазвездата на руската музика Филип Киркоров по време на снощния си грандиозен концерт в Двореца на културата и спорта.
 
"Тази вечер ще запомня за цял живот", сподели роденият тук певец и артист, който по време на шоуто получи званието "Почетен гражданин на Варна". Връчи му го зам.-кметът Коста Базитов.

Киркоров зарадва варненци с 3-часово шоу, зад което стои впечатляващ международен екип. На спектакъла в зала "Конгресна” се насладиха хиляди зрители.  
 
"Много пъти съм минавал с автобус към "Златни пясъци” и в лявата страна съм се заглеждал по тази красива Спортна зала. Не съм си и представял, че някой ден ще имам тук голямо шоу”, разкри Киркоров, който с турнето "Я” чества своя 50-годишен юбилей.
 
"Познавам всяка улица във Варна, знам всичко за този град и не знам нищо, защото целия си живот пътувам из цял свят. Но винаги сърцето ми е тук, в този град”, отбеляза световноизвестният музикант. Той разкри още, че в деня преди концерта си във Варна се е разходил до улица "Беласица”, където на номер 30 е била къщата, в която е прекарал първите години от живота си.

Пред варненци най-голямата звезда на руската музика изпя ”Незабрава”, позната в изпълнение на Катя Филипова, и "Телефонна любов” на Васил Найденов. На сцената с Киркоров се качиха й двете му деца - Алла-Виктория и Мартин, които заедно изпълниха  една от песните му. Изключително емоционален момент беше качването на сцената на бащата на Филип – 85-годишният Бедрос Киркоров, който изпя една от песните си.

Родният град на Филип Киркоров е една от петте спирки от турнето му "Я” у нас. Преди Варна спектакълът беше представен в Русе, а в следващите дни ще бъде в Бургас, Пловдив и София. 

източник: dariknews.bg Докладвай за нередност в статията
Добави коментар