Да хапнем: Пилешки дреболии по лясковски + СНИМКИ и ВИДЕО
Продължаваме с кулинарните изкушения в рубриката ни "Да хапнем" и тази седмица ще ви представим как да си направите нещо мнооооооооооого вкусно и лесно!
От най-съкровеното място на Хан Хаджи Николи, кухнята, главен готвач Станимир Радичев ни разкрива тънкостите в приготвянето на "Пилешки дреболии по лясковски".
С други думи, продължаваме в духа на "Стара българска кухня" и след 
всички галерии
				
				
				
				
			 
	
 
                 
     Снимка 1 от 11
												Снимка 1 от 11
												 
											 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
											 
														 
														 
														 
														 
														 
														 
														 
														 
														 
														 
														 
										













