Вход | Регистрация

Лекции за работата в Общината слушаха ученици

Посещението в Община Стражица бе по повод празника на институцията

Лекции за работата в Общината слушаха ученици
Община Стражица

Ученици от 9-ти до 12-ти клас от СОУ "Ангел Каралийчев" и от Професионалната гимназия по транспорт "Васил Друмев" присъстваха на презентации на темите "История на българската община” и "Съвременна структура на общината” в Деня на българската община, 12 септември, съобщиха от областната администрация.

Лекциите в Община Стражица бяха представени от Дилян Братованов, директор дирекция "Хуманитарни дейности” и от Добромир Добрев, директор на "Обща администрация” в общината.

Учениците научиха повече за административното устройство на общините, за законодателството, което пряко ги касае, за устройството, организацията и функционирането им.

След лекциите те се запознаха отблизо с работата на експертите в администрацията. За пръв път подрастващите видяха и почетния кът на кметовете, където са експонирани портретите на всички управници на Стражица от 1883 г. досега.

________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

   

Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57