Вход | Регистрация

6 отбора се борят "За купата на кмета"

Полицаи, военни, общинари и младежи мерят сили във футбол и хандбал

6 отбора се борят "За купата на кмета"
Община Стражица

Общинският спортен турнир "За купата на кмета" ще се проведе в Стражица за четвърти път днес, 15 април. До 30 април шест местни отбора ще мерят сили във футбола и хандбала.

Проявата се провежда традиционно под патронажа на кмета на общината инж. Детелина Борисова. Отборите, които ще се състезават за наградите, са:

Отбор "Полиция", в който участват служители от РУП-Стражица, във "Военно формирование 28130" участват военнослужащи от местното поделение, в отбор "Община Стражица" са включени служители на общинска администрация. В другите три отбора - "Тангра", "Вокс попули" и "Ню фейс", участват младежи от Стражица.

Тазгодишният турнир е посветен на Международния ден на земята и ще премине под мотото "Спортът ще спаси Земята". За победителите са предвидени купи и много награди.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/sever.bg/releases/2//Cornerstone/Cache/Item.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sever.bg/releases/2/vendor/novinite/lib/Shared/SessionManager/Memcached.php on line 57